click a bom

Malam ini sangat sejuk! Sesejuk aircond tingkat 9. Hahaha. Sejuk la ngok! Macam mana nak menggomolkan diri dengan asignment nih!? Bercinta sungguh.

Malam malam yang sejuk macam ni, pasti sangat syok dipeluk tubuh sasa sang suami (hanya bagi yang sudah bersuami okeh) berkongsi kehangatan barangkali. Hahaha...paling tidak, lena sambil memeluk bantal bagi yang single. Nasib baik la aku single lagi....kalaulah aku dah kawin macam kak ros, sudah punya suami..pasti waktu ini tidak akan aku sia siakan hanya untuk menulis blog! hahaha. Berdua itu lebih baikkan?

Haih la assignment...saat ini aku amat memusuhimu. Walaupun aku tahu, satu hari nanti aku pasti akan merinduimu.Rindu saat-saat bergelar pelajar. Huh..lama lagi!

Dah hampir 4 hari aku menghadap gambar-gambar orang asli nih. Fotogenik betul sampai terbantut selera nak meneguk air. Hanya disebabkan satu gambar. Gambar seorang anak kecil + lelehan hinggus separa pekat. Gila potogenik korang!! HEBAT!

******************************


Aku kini memiliki lagi sepasang croc kesayangan. Disney beach kaler navy lak kali ni. Peduli apa aku dengan crocHater! Yang penting...croc sangat selesa dikaki ku yang munggil ini. Terima kasih yang tak terhingga kepada boifie. Lain kali jangan offer yeh...i ni pantang di offer...otomatik 'okeh' adalah jawapannya.

"kasi angkat satu....." tebeliak jugak mata aku yang sepet ni bila dia cakap macam tu. Hey, i just browsing around la.Takde niat pon. Hehehehe.......... dah lah croc ikano tu sesak, penuh ngan orang. So i have 1 new passion to add. Mengumpul jibbitz!! Kalo boleh nak penuh satu kasut. Nasib baik seketui RM10.90. Leh sambar 3 je dulu...

*********************************

Penipuan demi penipuan...okeh!sekarang aku nak cakap! i had enough!!!! Pegi mampus dengan kau. Kau ingat kau siapa?? Tak penat menipu ke?? Kalau tak nak aku tahu pun...tak perlu la sampai kau nak menipu. Ingat aku tak tahu? Hahaha...silly!!!

Aku dah sabar lama...sekali lagi aku rasa terancam, awas.a ku lenyek muka kau pakai bontot aku!! aku nak kentut puas puas melepaskan semua gas nitrogen yang ada. Sedut sampai puas!

**************************

LOVE ME OR HATE ME , I JUST BEING ME!




8 comments:

_neo_ said...

woi aju, wah ko bengang dgn sape weh hahahahaha.

hebat gila kalau ko dapat lenyek muka beliau dgn buntut mu aku setuju!!!!!!!!!!

suezensuzanna said...

gila lah faza......takut aku ngan ko...dun mess with this girl....

rizz said...

hahha kemen nk dipeluk sang suami g hikssssssss

A j u E said...

neo : kawan keparat la neo.mmg dia layak terima habuan buntut montoks ku ini.

k.sue: beware of danger.kikiki

rizz : hangat auww

-salma- said...

uwwwaaahh..hangin satu badan yea kak...nak menyebok bleyyy??? kikikiki
sabar yea...

-salma- said...

opss lupe plakk..plastic is plastic la...xkan nak jd naratake plak..kahkahakhakah

A j u E said...

jadahnya naratake mek oii..xpaham aku.

mmg hangin !! rasa nak serang!

tunggu masa.........

wakaka

heran!

-salma- said...

pinggan plastic versus pinggan naratake(pinggan mahai nie wooo)