plumpy

Sudah puas!

Ha ha ha memang sudah cukup puas

Puas berpeluh, puas berhujan & puas basah!

Basah? Kemenn lagi erk..

Tipu la kalau kata tak best. Harap gambar-gambar yang ku amik ada yang okay.


Udara bapak la nyaman. Terasa terlebey oksigen la pulak.


Pacat?Aku sempat membuat amal jariah. Kenyang gila babeng sang pacat menghirup darahku. Dah kenyang landing baik jek..tak berterima kasih pon.

Banyak sungguh mineral kat badan sehinggakan semua jenis unggas hinggap kat badan.


i manage to push myself into the limit.
melawan limit yang memang agak tegar untuk dilawan.

orang yang bertanggung jawab keatas semua kegilaan yang timbul during the trip.hahaha.

i know..i know u want to see all the pics. Sabar okay.Will post soon enough.

4 sure i'll come back!


mau buat apa ya during dis few days??

semalm melayan Marley & me selepas melunaskan bil yang tertunggak. Surprisingly..i cried a lot! gila punya marley. Buat aku sedih sajerk!

habis citer jam 7.Awal lagi..ke kinokuniya mencari bahan bacaan, terjumpa dengan marley & me the novel. Layan jap bout half an hour...

Jam 8.30 si dia datang menjemput. Hoyeaaahhh!


10 comments:

_neo_ said...

gila macam best wey, tapi tak dapat kenal pasti mana satu muka ko hahahaha

nak tgk pics lagiiiiiiiiiiii

A j u E said...

hehe...mestila aku yg paling kiut antara semua.

nanti aku upload lgik.tunggu approval lu.
sume gamba nak pki wat asignment.da approve baru leh kasi tgk

-salma- said...

best nyer!! sgt jeles maaa..
nampak gaye nyer thn nie bukan thn aku tok bejaln2..tp thn tok aku makn2!!

-salma- said...

best nyer!! sgt jeles maaa..
nampak gaye nyer thn nie bukan thn aku tok bejaln2..tp thn tok aku makn2!!

-salma- said...
This comment has been removed by the author.
A j u E said...

makan2 pon best apa.
tapi jalan2 lagi best kot

hehe

SOGOH said...

Wah best oo...!!

p/s banyak pacat...ok lagi ..lintah ooo no...nice post jue

A j u E said...

u can come next time sogoh

rizz said...

waa rizz sensitip gile ngn pacat nih.hah sal pacat r mse camping kat kolej dlu dpt nickname pacat hahah

A j u E said...

sekarang kita panggil rizz pacat la ek..hehe

nice nick!