turning back

internet connection sangat lembab. aku tidak suka.nak post 1 gambar pun ambil masa berjam-jam,sudahnya...i preferred playin with words.

masih tak percaya aku dah sampai kl. liat + rimas sungguh.
sengaja delaykan waktu...
dah la demam!

i lost my purse 4 the very 1st time sebaik sahaja tiba di KOLA LOMPO. SUCKsss!!
tertinggal dalam taxi!
can u believe it?



1st day arrived dah kena pegi balai buat report.pastu pegi JPN buat ic, than pegi bank pulak nak cancel kad!
what a day!!!!

memang sangat menyusahkan!
but than i realized, what if i dont lost anything??
instinct aku sangat kuat mengatakan the purse will turn it way back to me.
the next day.....LEPAS semua urusan rasmi telah dibuat, sumbody called saying that he found ma purse.

thank God!

leceh bukan?

Terima ksih kepada pakcik teksi En.Shukri yang sangat jujur orangnya kerana telah mengembalikan purse saya dalam keadaan asal. Bukan senang nak jumpa orang sejujur anda!saya bangga!

itu cerita 2 hari lepas..



hari ini aku ke ikea bersama keluarga.
sale membuatkan aku menghabiskan baki duit didalam purse untuk membeli sebuah katil, sebuah kerusi dan 2 pasang langsir.



kini bilik aku sudah berwajah baru.

besok aku nak kena pegi kelas.

my very 1st class untuk semester ini.

wish me luck!

5 comments:

sitekateki | dD said...

cantik katil ko...
purple agi tu...
nice...

A j u E said...

wait untill u see ma curtain.murah gile kat ikea rm23 sahaja

rizz said...

shntek bilik! =p

A j u E said...

bilik bujang mana santik...lain la kalau bilik x bujang.hehee

zue said...

bape hinggit ko beli katil ni???nak gak ltk dbilik bujang ku...