Hari raya mood

Petang tadi aku n shukri kena pegi cari baju kurung sutera ready made for my mum....wahh,meriah betul jln.tar.Bulan puasa belum start lagi da banyak sale baju kurung,baju melayu,songkok & etc....

bahang bln ramadhan makin terasa...time2 mcm ni la aku mesti busy cari new stock for my mum boutique.arghh.....penat.but,i will do anything to help her.xkira la susah macam mana pun.aku kan anak yang baik.hikhikhik.
menolong dengan hati yang ikhlas just for the sake of my mum.

pusing punya pusing....x jmp jgk yg berkenan di hati...aku kuar masuk hampir 2 3 kali kedai yang sama.at last,beli gak kat kdi batik terengganu.The price quite pricey....nk buat mcm mana,i've no choice.Susah nk cari yang ready made sekitar kL ni.kalo ada sape2 ada info..inform me k.

last year...our boutique has been invited to join aidilfitri kebaya competiton..hahaha,sungguh lucu bila recap blk the moment.Kelakar maut......nsb baik akak aku yg incharge.kalo aku yg handle....mesti kacau bilau..Nak tanak kena gak anta sorang wakil...mula2 akak aku x setuju nk join..xtaw la mcm mana ter'setuju' plak.
Then problem occured.Mana nk cari model?xkan akak aku kot?xdenye die sanggup nk bercatwalk kat atas pentas tu...huhuhuhu.
then,die secara paksanya menyuruh kwn die,my poor kak salmi..untuk dijadikan model. ada 2 reprentative..sorang lagi sales girl kedai mak aku.Minah ni lagi la kelakar......orang da pesan siap2...behave on stage.jgn syok sendiri....awk tu kita main sauk je,bkn ada talent jd model pon,so jgn nk perasan...hahahha.dia kata ok.tup tup...atas pentas,time introduction session..die leh plak speaking omputih version filipino die tu...wakakakakka,malu toksah cakap la.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Those picture taken during that day...pic minah filipino tu aku xmo tunjuk kat korang.wat malu jer..hehehe.

ini akak aku...FYI,die x ikut betanding..

half of the the contestant...yg pink tu kak salmi.our representative.
aziba boutique goodie bags

Petandingan kecik je...tuk memeriahkan suasna aidilfitri kat wawasan plaza tu shj.hehehe.tp mmg kelako..
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Those are few sample available at aziba Boutique



2 comments:

body^alluring said...

soping raya sama2 ngan aku eh nnt!

ajue said...

yo la.....ko jgn lupa janji taw.

huhuhu

aku nak sepasang kasut raya drmu