i love maker

Ramainye yang jeles ngan banner eberibodi lap aju haku yg baru tu..hehehe
x perlu rasanya korang salahkan banner tu diatas kesulitan sesetengah blogger yg x leh load content blog ini.huhuhu....banner tu x besalah
:smoke:
-------------------------------------------------------------------------------------------------
talking about blog...apa da jadi ngan blog aku ni yek?ada yg komplen x dpt bukak...content x kuar la...yg kuar cume banner gambar kaki yg comel tu jek.knp agaknya eh?riso bebenor la plak hamba memikirkannya..
:what:
mungkin sebab layout baru ni kot...menyebabkan blog aku bapak lama nak loading sume isi kandungan blog bebo nih.tah arr aku xtaw..sape2 yang tau sila sila la bitau aku.

back to the topic...i love maker.kepada cik tasha and cik ain...banner everibody love ajue tu aku sayang tau.hehee..aku bkn wat kat potosop.x kuasa i nak buka photoshop kat opis ni u ollll..pc dia punya lembab,mengalahkan pc pentium II.bertahun nak tunggu...
:sleepy:
---------------------------------------------------------------------------------------------
aku tau korang pown nak buat jugak..hehehe memalu lak.kalo nk buat senang je.klik sinih
pastu korang explore le caner nak buat.ngengehngeh


3 comments:

aToi aziZ said...
This comment has been removed by the author.
aToi aziZ said...

whoaa~~~
oden da cube
bes gak ek
huh hu
i luv mlesia~~

ajue said...

bestkan?huhuhu