NEO...NEO...Ulang Sekali lagik NEO...NEO...

Siapakah neo?diala seorang cikgu prasekolah yang sangat kiut tapi kijam.huhuhu
dia telah bagi tag bomb timer kat aku yang tak besalah nih.mengantoikan betul tag inih.....huhuuhh

da lama tag ni diberi oleh cit neot.
aku je x brape nak berani sahut cabaran die nih.hahahaha.

taaaadddaaaaaa...
inilaaa dia,pic yang aku amik tanpa mengusai,menukar mengedit mana2 lubang idung....dan bahagian yang tercela...serabai je.tanpa sebarang unsur hipokrasi.
hahaha
i keep ma mouth censored to public.xske akuh!
this pic was taken at 3.05 p.m/thursday

those are the rule untuk buat tag nih

Take a recent photo of yourself OR take a picture of yourself RIGHT NOW.
DONT change your cloth. DONT fix your hair, just take a picture.
Post that picture with NO editing. (suka ati aku la)
Post this instruction with your picture.
Tag 10 people to do this (10??cam byk sangat la plak)


AKU NAK TAG SAPE??
so far...ada sorang jek


DIANA@DONUT
Haaaa....sila jawab tag.jangan nak ngelak

7 comments:

diana wrote ==> said...

huwaaa~~apsal asek aku jek jd mangse tag ko..jahak la mu nih..aku cube la tp x janji..=p

A j u E said...

xda xda...janjixjanji.mu kena buak jugok

diana wrote ==> said...

sobsob..aku da buattttttttttttttttt!! ;(

A j u E said...

bagush bagush

-salma- said...

huahahah..ko nampak kurus bah.kamu diet ka??still tiut jerkss

_neo_ said...

wa cun nye ko tanpa editting! hahaha

A j u E said...

salma- diet yg makin lama makin hancus...x tertahan godaan makan sejak ada bibik pandai masak kt umh ni

neo-perli le tuhhh,chitt porrah.haha