Lock & key



Ada cerita disebalik Lock & key. Tak boleh nak cerita lebih,sebab...cerita itu bukan milik aku sorang. Aku takde hak untuk reveal the whole stori tanpa permission atau persetujuan pihak yang satu lagi.

Aku tau dia akan tahu. Macam mana aku boleh tahu?sebab aku tahu dia selalu memantau setiap baris ayat yang aku keluarkan disini. Setiap kali ada kesempatan, dia akan keluarkan ayat-ayat sinikal untuk santapan halwa telinga aku yang munggil ini.haha..sebagai isyarat mungkin.

Bagi dia...apa-apa aktiviti, komunikasi, maupun interaksi yang melibatkan aku dan dia, itu semua hak milik kami berdua. Nobody deserve to know best then us.

Wah! hebatkan philosopy dia..

Buat kamu yang berkenaan..masih ingat lagi dengan 1x call , 2x call, 3x call & 4x call?? cute!
How bout, lefting our tickets on the top of fire extinguisher box? Kerja gila bukan?
Sangat tidak cute pulak when i almost miss ma flight just becoz of silly thing. Phew nasib sangat baik!


Apa apa pun, you sacrifise a lot. Sangat cool. You willing to sacrifise almost everything just to satisfied me.

MAHAL NA MAHAL KITA.......MISS NA MISS KITA!


7 comments:

rizz said...

wahh fall in love ke tuuh:p huhuu

suezensuzanna said...

erm....

A j u E said...

kinda story of an old romance la..haha

arjuna said...

harap ko bahagie ngan pilihan ko

A j u E said...

we'll found out soon enough

whose said...

Orang ngh bercinta...ayat pun jadi romantik..huhu...cayala...

A j u E said...

konon konon the power of love la tu...hehehe