Little sneak into ma life

Pada yang baru..welcome. Pada yang kekal..kekallah sebagai teman..mana yang berlalu,berlalu la dengan tenang.
chup*
im bubling my lips again!
:n3sl0_03:
Been busy helping people around me
sumtimes..lupa dengan kehidupan sendiri
dimana koordinat aku sekarang?
apa status aku sekarang?
macam mana keadaan aku sekarang?
apa yang aku tengah buat sekarang?
what am i supposed to do next?
:n3sl0_95:
..... ...... ....

-----------------------------------------

Family
Penat la...please granted my only wish boleh?? *winking*
boleh la.....baaaaaaaa

Boifie
orang bz..dia pon bz gak..bz dengan kudanya gagah berani sajer!
isuk valentine. got sumting for me? haha lupe..we r not going to celebrate dis kind of rubbish.
sorry valentines lover! no offence ya!
just personal opi..

Friends
sum may just walk thru my life...
and leave nothing into ma heart.
but, yang special tu..will owez leave a footprint in this tiny little heart
Buat yang cool..thanks for being ma fren
Buat yang so-so je coolnya..thanks jgk
To whom getting-not-so-cool..sori, its not that im not trying to fix everything, cuma sumting goes wrong sumwhere.

--------------------------------------------
Diari sekolah minggu ini
:soldier_61:

Seperti biasa...bersenang lenang dengan jadual yang best.

Lately salu dapat free stuff..alhamdulillah

Dapat mouse dari abang xoul-keremee..tQ tQ kamu memang best gilak!:n3sl0_10:

Boifie daa belikan keyboard baru tuk replace the old-noisy-itching-annoying-board!tQ sayang:n3sl0_51:


Dapat free tickets to watch PUTRI GUNUNG LEDANG the musical. Sit aritu worth Rm150 taw.. tQ to amad:n3sl0_64:

Manage to get the best package price for our next becoming trip to tmn.negara...tQ en.laili.Nice dealin' bussiness with u!:n3sl0_45:

---------------------------------------------

21hb..language day kat kampus!
satu event yang amat membosankan
its been a long time since i get involved with stage performance stuff..
and now...i kena menyanyi u ol! im going to sing a mandarin songs la pulak
nasib baik lirik ada 4 rangkap je..the rest cuma perlu repeat over n over sahajew.

FYP....?Finally, tajuk dan idea sudah di 'approve' oleh supervisor.
yang lain...semua undercontrol
at the moment la.

Attendance..amat weak tuk starting up.
  • kali pertama, memang sengaja tak nak datang. Tapi ada yang baik hati tuk back up sampai hampir nak kantoi.haha. TQ TQ
  • kali kedua, memang nak pergi. nekad dan niat dah ada...alarm siap pasang dua. last-last..telajak setengah jam daa...
  • kali ketiga, tak disengajakan...memang kena pergi jugak sebenarnya..tapi keadaan tak mengizinkan. Lepas balik dari tgk PGL, aku jatuh sakit during intermission pgl, sampai la ke malam. Perut rasa tak selesa, tekak dahaga pastu rasa kelat je manjang. Muntah almost 7 times dari pukul 5 petang - 1.00 pagi. Of coz la, kalo da asik puking je..mana ada energy dah.perut takde isi, tapi asik-asik muntah..seksa!!! esoknya..............got no energy& tepon member..tipu kata aku bgun lewat. segan nak cakap sakit.
Next week...apa pon terjadik,aku kena attend jgk.mesti lecturer tu tekejot tengok aku kan..kan..kan

---------------------------------------------

kesihatan

aku sudah mula aware dengan kondisi kesihatan diri.
aku mula sedar akan kehadiran simptom peningkatan usia haha
aku sudah mula mengambil beberapa jenis supplement.
aku sudah pandai menilik kebarangkalian yang akan terjadi jika aku tidak itu.... aku tidak ini..
hujung mingguku sudah mulai terisi dengan aktiviti senaman


ku mulakan dengan berjogging dan bermain badminton


ramai jugak rakyat malaysia yang ada inisiatif utk sihat

Aku kini menjadi seorang yang anti toksin.


dtox semua toksin!nyah kamu dari tubuhku...

---------------------------------------------------------

untuk hari esok..belum tahu apa yang akan terjadi
I realized I needed to spend my life doing good
:soldier_60:

4 comments:

rizz said...

bestnya dpt tgok pgl ehehehe

TashadeNatasha said...

wish u have a better life for nx day.

-salma- said...

sob sob sob..sedey xleh g tgk PGL :(
saket ke???alahaiii..ngan aku pong nak malu ka???aya ama apaaa

^^hAAn^^ said...

nak wish ko sehat sentiase ok...