------^^^^---------

sudah ku ubah sekali lagik!
adv nuffnang muncul kembali.
semua coding jugak sudah di kembalikan.
Link list sahaja yang hilang sebahagian daripadanya.
akan aku usahakan nanti.

Kita bercerita mengikut perenggan ke apa ni ajue oii?
boleh la...
aku terasa ingin menulis begini..
sukak atik akuk lak!

minggu lepas..aku re-arrange kedudukan katil.
tiba-tiba,secara tidak sengaja..
terlanggar dressing table.
habis!
satu demi satu barang jatuh ke lantai..
pak..puk...pong..pang..bang...bang...boom!
ada benda tumpah betul-betul di atas kaki.
terkesima!
omigod!!!!
perfum yang belum berusia sebulan itu sudah pecah!
tolonglaaaa.....
baru dua hari lepas terdetik dalam hati...
bahawa aku sudah bosan dengan harumannya.
planning to get a new one.
tapi aku bukan bermaksud untuk membuang kamu...
aku cuma mahu akan kepelbagaian..
kenapa kamu mesti bunuh diri???????
walaupun kamu agak murah harganya berbanding yang lain yang lain...
aku tetap suka padamu!!

sekarang kamu sudah tiada.....



bersepai sudah~~

Bulan ini bulan kemerdekaan bukan?
oleh sebab itu...
mari kita menghayati gema kemerdekaan.
mahu tidak?
aku dapat 2 tiket percuma worth rm50/each
teater muzikal Tun Razak.
bertempat di istana budaya 20hb ni.
Siapa nak teman aku pergi?
angkat mouse.....


ada yang kata best~~

dulu....
kau tak mengaku.
kau betulkan tohmahan orang lain dengan mengatakan ia fitnah.
ko keluarkan hadis......
'fitnah itu lebih besar dosanya daripada membunuh'

sekarang....
terbukti itu bukan fitnah...
tiada lain melainkan kebenaran.
apa pulak hukumnya?
mesti kau lebih tahu...kaukan ustaz!


perlu ke senyum macam tu?tak perlukan....

dunia ini sangat complicated.
everything happens for a reason...
tapi apakah reason untuk berpakaian seperti ini?
adoi la lady gaga.


nude dress ke hapeerr?


sekian terima kasih.

7 comments:

suezensuzanna said...

hehhe...artist....cover baik punya...yg lady gaga nihh...no komen..ehh faza...aku pun dpt tiket free tuk teater tuh..tp tuk ari nih....

rizz said...

hayoh pecah lak perfume tuuu

A j u E said...

jd sila la pegi...kalau xbest,sila bg tau saya ya!

itu la..dah pecah.bakal dibebel ni jap lg...

||| PöJìé PööH ||| said...

Ajue..
mana dpt tiket free?
nk jugak!
xpnh dpt tgok teater ngan tiket free tau!

A j u E said...

adik jd krew..diorg slalu dpt tiket free.jadi pass ler kat kakak die brg 1 2 tiket..hehe..
Tgk PGl pun free jer..huhuhu

μάγά said...

huhu..
maya teringin nak pergi..
but that time bz and tak berkesempatan pergi IB..
tanya kat aswara thy all kata beli tiket kat IB..
agak mengecewakan coz x dapat pergi sepanjang hampir seminggu pementasan teater tu..
:(

A j u E said...

tu la...rugi la..
i got free tickets

tp still xleh pegi jugak.
pass kat fellow pon diorg xpat pegi.

rugi!