mulut aku kejang!!

Mari kita buat pertandingan. Siapa yang menang pertandingan ini, boleh gelar diri sendiri orang takda perasaan.

Aku cuba jadi kuat.
Tapi aku tak larat.
i failed at the old man (1.04 min)
Kejang mulut...tekak perit.
Rasa macam tak cukup nafas ..
hionk...hionk....hionk....
macam ini pun ada kaa?
Bergema hilaian tawa aku di subuh hari.
tersembor percikan saliva.
Mesti bangla LRT yang tengah bersihkan platform pandan indah itu dengar kemerduan gelak tawa aku.
Biarkan,
selama ini aku hanya dengar kau saja yang menyanyi..

Apa kata kamu cuba.
cuba untuk tidak gelak selama 4 min.
paling kuat pun...
cuba untuk tidak ketawa sampai orang ke-4
Kalau korang berjaya melalui halangan orang ke-3...
tahniah!
anda seorang yang tidak punya perasaan.
memang anda kurang kasih sayang.
hahaha

*Duduk depan pc diam diam..
*Pastikan speaker dipasang...
*Elakkan minum semasa menonton...
*Tengok selama 4min.
*Test tahan diri sendiri daripada gelak....



p/s : teringat kat kak ros bila dia gelak.haha

7 comments:

suezensuzanna said...

huuhu...kenapa aku ndak ketawa???aku rasa kuat lagi aku ketawa waktu tgk setem ari tuh....huhuhu

eedany said...

hahaha...

teringat kalau berkumpul adik beradik semua, mesti buat kuiz lawan ketawa.

salah seorang buat lawak depan kitorang semua, siapa yang tergelak di kira kalah... Ada yang sampai terkentut2 lagi ketawa... eiii buruk betul adik saya tuh.

hahaha....

░♥si lampu neon♥░ said...

ok.3.23 aku tergelak. itu pon tersilap dgr, aku igt bunyi tu die yang buat, rupenye suara latar yang buat.bunyi pig tu and dididid tu.

in my mind just now? damn i hates people lough like that.

zue said...

klaka gler org tua tu gelak..

A j u E said...

keh keh keh...

tekntut 2 nih.....

░♥si lampu neon♥░ said...

ajue jgn kentut! batal pose! hahahahah *batal pose??hahaha*

A j u E said...

apa la neo...