St*nk Butt!

Kau memang takde kerja lain!
kau memang sampah masyarakat!
Aku pasti muka kau sehodoh perangai ko!
Oiiiiiii pencuri tegar kat parking lot tesco ampang!
Bawak bawak insaf la weiii!
bulan bulan puasa pun nak buat kerja ke!!


8 comments:

arul_daniel_shah said...

tesco ampang..
kt area umah i tu..
apa bnda yang dicuri nya..

A j u E said...

kes pecah keter dah melambak jd kat parking lot.curik moto pon ada...kadang depan mata!

░♥si lampu neon♥░ said...

oii die curik ape tuh???? hampess asal ko tak sulaaa diaaaaaaaa

A j u E said...

dia curi barang barang yang kubeli.

da thing is...barang itu sangat penting & yet expansive jgk lerrr tuk dibeli lg skali.

dasar jibek haram..

░♥si lampu neon♥░ said...

aku tak pernah sebut itu,

jibek tu ape?

hahahahahahaaramjadah....

sabau je la beb. aku doakan barang beliau curik tu ilang gak.and tetiba ade lam postbox umah lu..haha

A j u E said...

tah..jibek tu bkn ke nama watak kt tv3 tu..
hehe

suezensuzanna said...

isk faza..tesco ampang???wah..tempat aku jugak tuh....pecah keta ka ape???haiyahhh....so scary...do update me..tkt nih

A j u E said...

waah..hati2 la kak sue.brapa kereta sdh kna pecah sana.jgn simpan beg ka apa ka dlm kereta.skali diorg nmpk..time tu jgk diorg pecah