Selamat hari raya

Kejap lagi mau bertolak ke airport.Insyaallah malam ni sampai la kat rumah.Berhari raya walaupun disambut secara sederhana tahun ni,pastikan semua orang bergumbira. Cuti dua minggu nih,risau la pulak. Time cuti saper nak jaga kebun fesbuk?farmtown dah lama hangus..farmville banyak lagi tak harvest.saper pulak nak tengokkan ikan ikan kat aquarium aku?yang penting sekali saper nak kasi makan comot,my pet society??alahai.....tepaksela ko belapor selama dua minggu comot oiii.

Sebelum nak balik ni,aku nak mengucapkan selamat ari rayer kat korang semua.Hati hati dijalan raya.ayat paling pemes dimusim perayaan. aku nak minta maaf dari hujung kaki sampai hujung nyawa pada saper saper yang ada terasa hati kat aku.Mana yang dah sakitkan ati aku...kira aku halalkan la air susu yang mengalir..aih,hehehe. Kira kosong kosong la eh? back to zero kata org putih celup.

Akhirulkalam..........

Selamat berpuasa dan selamat hari raya!!!!!!

raya weih!

4 comments:

farish sinclair said...

slt hr ry ajueee

||| PöJìé PööH ||| said...

ohh raya bkl mana babe??
ati² k..
selamat hari raya tau!
itu pulak yg dia risaukan tanaman n binatang kat fb tuh..
jaga diri tuh ok!

eedany said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir & Batin.

Semoga Syawal tahun ini membawa lebih rahmat dan berkat kepada kita semua.

:)

amoibelonPEPEL said...

huh jeles weh..ko jauh pown dah sampai..aku yang dekat, masih terkial2 lagi..

xpe aku samapai jugak!