aku bosan aku main game

bosan..bosan...aku nk buat keje tapi aku malas! ya...sungguh malas!!meja aku penuh ngan sampah sarap..bekas jajan yg aku telan sejak pg td.I have no idea why dis is happening...mockup everest x wat lagi...sok boss nk tgk.But i just dont care!!!aku betul-betul malas...mungkin ini hari malas aku kot..kehkehkeh,boleh plak jd camtuh.


Lalalalala......smbil menyanyi2 lagu penyanyi pojaan hatiku, aku jmp 1 game site,aku pon terus bace directiom how to play.owwhhh, game ni tuk menguji tahap kelajuan jari korang tuk tekan keyboard. Counting your sfinger speed la kot...SONOK!hehehe...tapi score aku 45 je...huahua. Aku main banyak2 kali,mesti orang meja sebelah tertanya-tanya asal aku tekan keyboard banyak2 kali.Lantak ar....yang penting aku dapat kepuasan aku arini.ngeh ngeh ngeh.....nak main jugak?klik sinih

2 comments:

aToi aziZ said...

hah ha..
mencaBau giLer..
lalala~~~

atoi udah le tgh maen kat makMaL koLej nih..
hik hik
seNior laen peLik sey dGr aToi teKan sPacebaR tu byk2
hak hak
bes2..

ajue said...

layan jgn x layan...

haha