Ayat ayat cinta

Dari review yang aku baca,kedengaran cerita ini amat hebat di hati setiap penonton movie atau pun pembaca novel ayat2 cinta. Tegerak jugak hati aku nk taw..apa yang best sangat dengan novel ayat ayat cinta yang banyak diperkatakan oleh blogger2 lain ni? Dari sebuah novel kini cerita ni diadaptasikan menjadi sebuah filem.Nak bace buku...rasa aku x rajin sangat,nk tgk movie..xde masa..so,i really hope 1 day aku akn jadik rajin singgah mana2 bookstore to get 1 for my self.Let see how dis story can effect my life!

p/s : bile aku da beli and bace aku bitaw korang ek..huhuhu

3 comments:

TashadeNatasha said...

ko jgn melalak pulak..
hahah

ajue said...

sedeynye...sob..sob..bek ko tgk citer ni.mesti pastu ko insap tasa

ubey said...

bace2. sila bace. sedap gile buku ni. lepas bace buku ni, mesti ko kutuk gile filem ayat2 cinta