kenapa saya suka?

Kenapa saya suka blog?apa salahnya ber'blog" ? bloging2 ni best aper....terusik dengan ayat seseorang...
katanya:
" i hates blog...buat apa nak cerita kat semua orang pasal diri sendiri?x malu ke?pastu gosip sana gosip sinih..and you know what,bagi i...semua tu just wasting my time.in fact, i don't even have time for myself.Banyak lagi keje lain leh dibuat...bla..bla..bla.."
so,what d u guys think?ada tak mana2 blogger yang nk komen?
to those who really think blogging is just a wasting of time activities.....Stop Being "I-know-everything-You-Don't-Know-Crap" kind of asshole ok...suka ati kitorang la nk blog ke apa ke..bukan g isap ganja pon.beside that,it's a healthy way to express ur feelings. Kita x cederakan orang...oh,maybe we hurt sumbody by our words....hehhe,but u know what?who cares....xnak baca sudah.
SAYA SUKA BLOG sebab...
1) i can share my story among my frens (jauh ke dekat ke..since i have alot of frens..yeah,not like u!sbb xde kwn.that is y u dont like to blog......maybe)
2) instead by using frenster and myspace....this is the easiest way to put all ur story and info all together.don't u have any frindster account?oowwwh...how pathetic..)
3) Boleh share idea dan pendapat among bloggers. Com' on...skrg da thun 2008 nk dkt 2009 da pon.
4) kadang kadang ada banyak benda yang kita x taw....by reading others blog,u can learn and know new things n stuff!!
5) sumtimes blog can be the best teacher u ever had!!
6) we know how to have fun just by sitting all day long!
7) saya tahu ada yang bacer dan bagi response sbb i do read them!
8) i can tell you directly....i know u DONT LIKE me,ME EITHER!!!!!!wakakakkaa (best x???)

3 comments:

NuRuL wHaTeVeR said...

helo..

ya ya suka ati kita laa kan nak blog,..hehe
teruskan bloging hehe...

TashadeNatasha said...

blogging is me,
me is blogging

ajue said...

tu la...kesian nsb blogger