apa cerita?

banyak sebenarnya cerita...tapi aku masih dalam mood bersenang-senang...nak menaip pun malas.browsing-browsing n gone through korang punya blog je la yang mampu...menjadi silent reader kadang kadang best jugak.kalo aku rajin aku tinggalkn jejak..tapi kadang kadang tu malas nak layan kerenah sesetengah blogger yang syok sendiri.blog sape?yang mana?alaaaa...biar je la jadi rahsia..da style dia macam tu kot suka meraih simpati dan perhatian orang lain....wowowowowoooo,if u pointed certain things to me...sori eh,itu bukan mainan aku.its just not my things.no offence,hahaha.just keep it for yourself...aku xda masa nak layan.

im a happy blogger...*wink*

lots of things happen..i'll story mori later....

current status= off to bed!



4 comments:

arjuna said...

huh,aku pon x paham pe dia mengarut2 kt situ.btl agknya dia syok sendiri...xda la lawa mana pon.ko kata lawa...hait tipu aku yep!!!!

bek dia ckp melayu dr bebahasa penjajah..haram,1 pon aku xleh paham.beterabor...eh,ko jgn slh phm lak.aku bkn terer sgt..tp kalo 'is' ngan 'are' pun x reti guna,malu siot..

hahahha..mak aku anto aku skola tinggi ooo.jgn memain....

A j u E said...

hehhee..ku kira xda yg phm.ternyata ko jgk memahaminya..huhuuh

eedany said...

siapakah yang dimaksudkan itew ajue?

menyibuk sikit...

:p

A j u E said...

usah le ditanya sape akak oii..
malu nk bitau ..