aku tak taw

AKU xtaw baper registration fee next sem
AKU tak amik slip kat finance
AKU tak ingat aku buat mcm mana,sbb last sem pon aku xmik slip jgk
AKU tak taw bila kelas start
AKU tak taw saper taw


~~~HAHAHAHAHAHA~~~

10 comments:

ellowevee.ea said...

aku pown tak tawu bila nak..takpasti..

tapi aku dah amik dah slip, xbayar je lagi..ahah later later la..

kan kan faza kan..

A j u E said...

uiks...ko da mik slip kira selamat la tu.
aku ni ha...slip pong x mik..
baper tah yuran aku kena byr..

arjuna said...

xyah daptar la kalo camtuh

bhuahuahuah

A j u E said...

aku da taw la weh....

De'AdorableHeart said...

biar betul xamik slip lg nih...xper ko buat selamba ajer...aku xbyr lg..dah dekat² bru aku kalut byr...hehehee...

azrin said...

uiitt ajang..same lah te jang..ku pun x hamik slip g..bizi kate..hehehe..gane nak bayar nih?tepon mintak no slip buleh x?

A j u E said...

mmg betul xmik slip g nih jaja oi..

A j u E said...

uit azrin paiyizey..bizi nampak....menabur bakti sungguh.xpe xpe,ada geng la cenggini x mik slip.ti kita g mik sesama.kena mik gak kat tgkt 28

TashadeNatasha said...

ko dh tau blom start bila?
aku xsure ar bila

A j u E said...

aku rasa 12hb.tah ler...aku pong x pasti

ngeh ngeh ngeh