B.U.N.K.F.A.C.E I.S. M.Y. C.U.R.R.E.N.T. J.U.N.K

Anda kenal mereka?
ever seen them?
ever heard their very song situasi?
haaa......meh sini nak bitau,i LAPPP them.
Sangat sukak sama itu lagu situasi lol.
saya boleh jugit-jugit sambil driving tanpa memegang stereng bila dengar lagu mereka kat radio.
Apa?u oll kata i syok sendirik?
mmg pon....
i naik syok bila dengar itu lagu...
rangsangan kuat melebihi kesan pil khayal,ecstacy maupon viagra!

i just can't get enough with this song!

sudah tengok histeria belom?
semalam went to 1borneo tuk tgk cerita nih.fuiiiyooo..paking penoh dihari jumaat!
laki-laki besepah dalam panggung wayang x pegi semayang jumaat...
ahh,biarkan mereka...
aku nak bercerita sal histeria
aku bukan la pengkritik cerita yang hebat...tapi aku taw mcm mana nak nilai cerita yang bagus atau tidak.

starting with Murni(liyana jasmay) jalan terhuyung hayang dengan kesan darah yang sangat tidak real kat baju sekolah kaler putih.
than flashback kisah seram bermula...

dari awal sampai akhir aku sakit ati tgk citer ni...hampir 70% cerita dibuat dalam keadaan gelap.mungkin nak idupkan suasana seram kot.
tapi xkan la time makan pon x idupkan lampu?
apa laaa...nak seram pon agak2 la

bila tengok bdk2 tu kena denda teringat aku zaman skolah dulu....asramanya hampir sama,situasi pon sama...cerita antu sume sama.
tapi bilik kitorang sentiasa terang benderang dengan cahaya lampu kalimantang okeeyyhh.hahhaa

MUKA BARU
aku suka filem ni sebab banyak muka muka baru...xda la asik asik pelakon yang sama

MANTERA

" Hai Jin Si Hantu Raya….
Jin Kuning….
Jin Putih……
Datang kepada wahai si hantu raya….
Blah…blah….blah…
aku tau asalmu….blah….blah….makanan mu….blah.."

seronok tengok liyana baca mantera ala-ala budak ingusan

ADENGAN PANAS
huahua...kisah budak budak sekolah...xkan terlepas dari kehidupan lesbo.
Adegan dimana Alissa ( Scha ) digoda oleh Zeta ( Norliana Shamsudin ) bercium hahahaha funny..tapi kena cut!

MAKMAL SAINS
aku emang x suka lab sains dari dulu sampai sekarang.SERAM!replika tengkorak..binatang kena jeruk dlm botol,langsir itam..meja besar...sume lah!

KUCING ITAM
Kucing memang comei..x kira la kaler apa..nak nak yang bermata bulat.tapi kalo ada kucing tgh tgh malam..kat dalam hutan lak tu xda maknanya nk g pegang.

HANTU PUAKA NIYANG RAPIK
Kalo korang rupa antu busut tu...im pretty sure korang mesti penah jumpa antu gigi yang sama kat cerita puaka niyang rapik tv3..
klaka!

CIKGU LELAKI MIANG!
Cukup nyampah dengan cikgu jenis mcm ni...g tgk korang taw la nanti.
pdn muka kena mkn antu smapai teburai isi perot

MUKA ITAM DAN MATA TERBELIAK
satu satunya babak yang mampu menyeramkan aku...mayat marina mati dalam toilet dengan keadaan mata terbeliak,kaki senget..muka hitam!

TEMAN KWN PEGI TOILET MEMALAM
seram siot...buatnya yang kejut ajk g toilet bukan orang....penah tengok kawan histeria kena ajak g toilet kul 2 pagi.warghhh!!

TENGOK CERITA ANTU KAT PAWAGAM
Mesti korang akan dengar suara orang menjerit2..xkira pompuan ke laki...antu x kuar lagi...dia da jerit dulu.
bunyi kunyahan pop corn yang amat jelas dengan kelajuan yang sangat laju!
mcm sedap sangat je...




7 comments:

TashadeNatasha said...

aku suka gak situasi,
ever seen them on ria sentral aku rasa.

cm lalok beb!hahha

fq88 said...

perh..lgu 2 memg bes la..histeria pn memg bes...jommm ajue..
kt g nengok..

A j u E said...

laloq pon laloq la..
yang penting vokalis dia sangat kiut yaa...

fq88 : g la tgk histeria...2 stars **

A j u E said...
This comment has been removed by the author.
arjuna said...

kiut ke?mcm munyit je aku tgk

eedany said...

Menci oh kena cut kannnn? Anyway...

Happy New Year to you...

Azam 2008 yg lalu dah tercapai? Kalau belum teruskan di tahun 2009. Jangan putus asa...heee.

Goodbye 2008...
Welcome 2009...

XOXO...

SOGOH said...

Happy New Year 2009! moga lebih sukses ki...