Duit raya

:cinonet_48:

Memandangkan Raya da nak dekat aku secara sukarela dan rasa baik ati sesangat nk ngulor korang sume duit raya.

da..da..jangan berebot2.
sorang satu aku kasik 200 henget...
jgn risau semua dapat

:cinonet_12:


6 comments:

AfeaZD said...

Hehe aq menjadi yang pertama yang komen,wah duit raya tuh beb,hmm teringat time kecik2 dulu...berkarung2 duit raya dapat haha

Tapi skg pun aq ttp dapat gak haha...nak tau kenapa dapat sbb Ajue nak bg aq huhu (men2 jak)

Dah besar panjang sape la nak bg duit raye,tp kenangan raye time kecik2 mmg sesuatu yang indah dan x dpt dilupakan hahaha...
Enjoy ur raya moment,because it just a month..

www.afeazd.co.cc

aToi aziZ said...

oden org kedue komen
mesti den dpt duit seratus kedue tu kan, kan?
hik hik

A j u E said...

afeadz : kalo ko nk duit bekarung2...ko g pecahkan duit 200 tu kt bank jd syiling.

sure 3 4 karung..

heheh


atoi : mu amik ler dua2 keping skaligus..

den mmg suke buat amal jariah ni..
hehe

eedany said...

ajue kenapa nda pandai keluar tu duit?

berabis sudah ku kikis...nda keluar2...hihihi

RM200 babe! Banyak bai tu!

:)

AfeaZD said...

Haha tgk penat suma org dok kikis duit tuh x dpt gak...so kalau nnt dah nak dekat raya aq copy jer duit tuh pg blog aq....kire aq dapat duit raye dari ko lah hahahaha...

www.afeazd.co.cc

A j u E said...

kikis la sampi dapat kak eedany.hehehehe

Rm200 boleh beli baju raya 2 pasang lagi.


afeadz : sila..silaa..copy & paste diblog anda..pass around plis.hikhik