new browser from google

argh....i feel sick!
takpe..takpe..yg penting buat entri pasal browser baru ni dulu.huhu,da lama pasan tag kecik kt homepage google pasal chrome(beta) ni..cume semalam baru ada kesempatan nk download and try.banyak jugak blogger2 lain yang da wat entri under the same issue.
Kira aku lambat sikit la...ala,xbanyak pun..sikit jek.huhuhu

no worries..this is not gonna be a pliagirism. we have same issue but with a different point of view.aite?
the new browser for me...is more practical.rasa layout thumbnails tu sama macam Opera kan?in terms of tab uses..mozilla & IE v.7 pun ada..pada keseluruhannya chrome ni  hampir sama dengan browser-browser yang lain.
so,apa beza between the others and the new one?
logo mana yang paling comel?chrome?IE?Opera?safari?atau logo si musang =mozilla?

yang bestnye..address bar chrome telah disatukan dengan search box,sama macam search box google.jadi,bila kita nak taip address kat url bar tu..secara otomatiknye akan keluar beberapa suggestion bar dari google.in other words, things getting much more easier la..

Design dia pun simple dan yg paling penting, it makes the web faster ,safer and easier.
cakap banyak pun x guna jugak..korang try and feel the differents sendiri la eh.
 selamat mencoba kawan-kawan


2 comments:

arjuna said...

aku tetap setia ngan serigala jadian!mozilla rawks

ajue said...

aku bebrbelah bagi...serigala ataw henchek krum