Time heals wounds

Pas balik keje...aku straight balik umah.Tah apa angin encik bawabawa tetiba mesej kata nak datang jemput aku kt umah,nak buka sama katanya. Aku pelik..tapi dalam ati suka Grinsebenarnya.huahuahua...yelaa,ahad aritu tu penat aku ajak,tapi dia xnak.macam2 alasan aku buat..tapi tak berjaya jugak.ThumbsDownLipsareSealed


Biarpun buka agak lewat..dalam 7.30,tapi aku x kisahStickingOutTongue hehehe
I really enjoyedHeart the time when we were together.jiwang la plak.
:laugh:

sebelum pegi makan, dia nak beli bubur lambok. Bubur lambuk pak hassan depan DBKL tu sah-sah da tutup..mana nak cari pulak nih.kang kempunan plak..hehe.sib bek jumpa gak akhirnya. pastu terus g sukhumbit and makan.......ohnoes

Lepas makan aku lak ngada-ngada nak tengok baju raya kat jamek. erm..never been here since early ramahdan..and everytime i reach jamek during puasa,i feel overwhelmed.Soooo many choices and soo little time.Blush

akhirnya..i bought 3 pairs of baju kurung for my mum and none of them are mineStickingOutTongue
It's takes a long time for me to find something i like.kesian bawabawaku tepaksa ikut aku tawaf satu jamek.erm..do you have certain standards or criteria when it comes to buying clothes?or shoes maybe?well i do....

on my way home...
aku nampak level bawah hardrock cafe tutup.gelap semacam..ingatkan tebakar.tapi cam pelik jugak..sebab level atas elok je..kalo betul tebakar mesti kuar news.herm,than i got the answer just now.their will be closed for refurbishment this week..

sikalang aku sudah ngantuk..perut kenyang,mata rasa layu je..muzik dari bilik ain pun da tak dengar dah..xkan da tido kot minah tu...sehari x g keje.

uarghh..aku da x tahan...bantal bantalku yang maha empuk tu da melambai-lambai....
zzzZZzzzzzz....

:takot:


8 comments:

AfeaZD said...

Huhu mmg susah nak ajak org kuar....tp kalu diajak byk alasan..hmm mmg dah ader org len yg ajak dia tuh huk2.....ko kena cepat len kali...wah awalnya ko windows shopping....hmm mesti best tue kan. happy shopping - AfeaZD

www.afeazd.co.cc

ajue said...

erk..da ada org len ajk ek?hem..biarla dia.huuu

tuk diri sendiri belom soping lg.hukhuk

window soping je laa

arjuna said...

asal laa ko x ajak aku..kalo ajak aku sure aku x tolak.miahahaa (gelak jalang)

ajue said...

ko mmg pantang d ajak..lagi2 kalo makan free.laju je ko angkat kaki..hehehe

AfeaZD said...

hahaa arjuna nih,huhu aq sokong arjuna ,kalu di spend mmg aq pun ble teman,bukan ape....penat tuh pg shopping....huhu
Jom shopping sementara harga mmg dah runtuh.Kang dia nek semula ternganga bru tau kui333...-afeazd

www.afeazd.co.cc

ajue said...

afeaxd..xpayah sokong c arjuna nih.hehehehe,die mmg muka x maluew*oopppss*

sekarang murah lagi....tgk la minggu depan.mesti naik kaw kaw punya.

arjuna said...

huh..ko x bek jue.kutuk aku bulan2 pose nih..iskisk..sian kt aku tau..mak bapak jauh...uwaaaaaa

A j u E said...

aaahh...kesian kat ko kejap je la.bila ko da buat perangai antu...hilang sumer kesian ku padamu

ko mmg jahat kat aku

hahhaha,raya nnt jgn lupa mintak ampun sama aku