tag,tagging,tagged...or name tag?

:cinonet_37:
I knew my weekand will going to be busy, but I never thought I would be exhausted..
Raya memenatkan!tapi sonok......will blog bout it later.

:cinonet_46:
pak toi dah kasi tag kat aku...macam wajib jawab je. den pon dengan senang atinye menjawab la soklan2 gaban ni..


1.siape yek orang petame komen blog kamu hari ni?

arjuna~margina

2.eh, kat mane gambar teakhir kamu diambik?

yesterday, At tgi Fridays...while i was eating!so embarrased

:cinonet_15:

3.antare otromen dan supermen, mane lagi hebat?

none of the above, sailormoon kot

4.hmm..tapi,,,ape alasan die hebat?

sebab die ada kuasa bulan..hihihi

5.adekah kamu tengah hepi sekarang ni?

i think soo...

6.sape orang teakhir kamu ucap "i leb u"?

someone i call D

7.penah rase bosan memblogging tak?

once....because i have no idea what on earth should i write about!

8.cube gambarkan diri kamu dalam 1 pekataan..

p.e.m.a.l.a.s

:cinonet_03:

9.ape name manje kamu ek?

paja

10.nak tau name penoh kamu~~~

Siti Fazariah hashim

11.bile kali teakhir kamu gelak besar?

semalam...

5 comments:

aToi aziZ said...

whoa....
makaseh2,,,jawab tag tu e
hik hik
ooo
minat selemun ee..

AfeaZD said...

hahaha ko pun kena tag....yg bagai ditikam bertubai...tubai huhu...nnt kita tag dia gak huhhuhu

www.afeazd.co.cc

A j u E said...

selemun lg best kot..hehehe

_neo_ said...

paja ??? AJUE ??? cess mane satu name real ko nih?

A j u E said...

dua dua pon boleh...hehehe