Jalan-jalan tanpa dia

:bofu_47:
i am getting bored with my life without seeing him alomost 2 weeks..chiss.
xleh jadik......i must get myself busy over the weekand!

Some people would say, It’s good that you’re busy right now. You know....to keep your mind off things....
:old:

dengan nekadnye aku hbskan minggu ni dengan berjalan-jalan sambil menghabiskan saki baki wang yang ada.

saturday..berjalan2 ke jalan tar...Motif sebenar nak cari kuih raya..tapi bila da sampai sana,motif dan tujuan da jadik lain.
Ramai gila orang...yela,sume sebok nk beraya.aku nengok2 baju raya..xde satu pon yang bekenan.tengok kain banyak plak yg bekenan..gila!
:cinonet_15:

nak bebuka pon xda tempat...ramai sangat umat sekitar KL time nih.adoii....
xpe,bebuka sambil bediri kat food hall sogo pon jadik le.

i bought 6 boxes of kuih raya.mak aihh..walaupon cume 6 box,beratnye...toksah cakap.
6 box for = rm 110
:cinonet_32:
xtahu la murah ke mahal ke bebaloi ke x...malas nak pikir banyak,rembat je.
(pic akan dipost nnt)
penat bejalan sampai kaki ku da x larat nak menampung apa2 bebanan baru teringat nak balik.pergh..da kul 10.40.jam bape plak nak sampai rumah ni..
sampai umah..rehat2 jap,tetiba rasa rajin nak sambung buat beading baju raya ain...

than ahad...bebuka kat tgi fridays pavillion.
eating at TGI Friday’s is always satisfying. TGI Friday’s at Pavilion KL is the same with the same great food. The only problem is I wish I have a stomach space like a drum to fit in all those great food.
:cinonet_54:

gambar mknan xdpt nk amik...sbb aku ddk kat smoking area..gelap.nak shoot pki henpon aku sure gelap.tisu je yang mampu ku sajikan kpd korg.

:cinonet_04:

7 comments:

aToi aziZ said...
This comment has been removed by the author.
aToi aziZ said...

peh,,banyak tu kuih rayo
hik hik
tat nenas ade?

A j u E said...

tat nenas..sarng semut...almond landon sume aderr

menteil said...

wah.. menghabiskan saki baki..
leh la hulur selai dua.. hehe..

A j u E said...

lambat le menteil..da bis da.tinggal syiling jer

hehe

eedany said...

ajue beli kuih raya di KL mesti lagi murah tau dari di KK ni.

di KK ni mahal bah kan?

2 minggu tidak jumpa kah ajue? kalau akak... berabis sudah menangis bawa jumpa. Hihihi... Bidah kan perangai... nda bah main2 jak!

:p

A j u E said...

boleh tahan murah la jgk kak...
hehehe

kk kuih mahal!serius..hehehe..baju pon mahal

hehehe