lipas penyeri muka

kenapa dengan lipas ni?ada apa dengan lipas?teringat lipas cit neo.....
ni sume lipas dari umah dia la nih...hahahha

--> pe maksud tulisan cine@korea@jepon kat tepi gambar tu?
tah haku pon xtau..

--> nak explain cara-cara nak buat mask lipas kot.

sape nak try?

xsanggup daku pakai mask lipas ni...

WUEKWUEK

6 comments:

arjuna said...

ko minat kt natang ni ka?
awat la..byk2 natang comei kt dunia ni..ang pilih lipas...ish ish

A j u E said...

mandai2 je die nih...
aram aku x ske natang ni wehhh

BIMBO said...

haha..aku penah dgr,kaedah guna lipas tanah tuk rawat resdung.

tp xde pula die kata kena blender dulu lipas2 tu..

hahaha..

cuba ko try buat jus lipas

A j u E said...

betul..betul...betul..aku pon penah tgk kt tv kaedah lipas tnh obati penyakit resdung.

hehe

_neo_ said...

lipas ku datang di blog mu dan buat kaco ke ajue??wakakaka lipas belaan aku semua baik2, dgr kate, pandai bace buku, and semayang terawih lagi tau..jagn ko bunuh dier plak/..kahakahak

A j u E said...

ha..tu la ko x taw neo.lipas2 ko dpn ko je tjuk baik..blkg ko,hbs umh aku die buat sarang

keh keh keh...