ENTRI KHAS UNTUK D

Malam ini, ku sendiri,
tak ada yang, menemani,
seperti malam-malam, yang sudah, sudah

Hati ini, selalu sepi,
tak ada yang menghiasi,
seperti cinta ini...yang s’lalu pupus

"Tuhan kirimkanlah aku,
kekasih yang baik hati
yang mencintai aku apa adanya "

Mawar ini... semakin layu,
tak ada yang, memiliki,
seperti aku ini...semakin pupus


Thank God i Found You. Tak pernah nak buat kepala saya pening-pening. Cakap banyak pun x guna. Yang penting kamu dikhendaki untuk dengar dan hayati lagu ini..kerana saya sangat sukak ama ini lagu. Saya suka betul baaa...sama seperti saya sukak ama kamu! U gave me their ALBUM before..unfortunately,saya sudah hilangkan! Ampun!!

6 comments:

sitekateki | dD said...

D?
dD kew....
thanks la ajue, kalau entry ni utk dD...

duakupang said...

Nice song & cute video clip as well... kan?

A j u E said...

it for my d la dd.
tp bole gaa tuk dD.hehehe
its a nice song btw.

A j u E said...

betul la dua kupang..ahmad dhani mmg briliant in making a nice lyrics. so catchy and sedap didgr oleh halwa telinga.

they said,bdk2 dlm video klip tu anak dia.3 of them..

so cute la!

arjuna said...

kat redbox dsa ada lagu tu.jom la g layan sana!!

A j u E said...

aku nk dgr munajat versi ko la plk arjuna.mesti bestkan?kan?

suara ko kan sedap mcm Duta so7..hehe