sarcasm

arhh...inila akibatnya kalau terlebih tidur. Terkena badi puaka burung hantu la ni. Besok aku dah la nak kena bangun awal, tapi kenapa sekarang aku masih belum tidur lagi? Puas aku cuba, masih tak dapat-dapat. Pusing kiri..pusing kanan, serba tak kena. Bukak pc lagi bagus...

In da middle of the nite, disaat semua orang tidur.... i went thru one blog to another. Menjalar dari satu ke satu seperti ular. Tiba-tiba, aku ter'jumpa' dengan blog-blog moron. Hahaha, geli hati sungguh! Tak ku sangka kamu jugak aktip berblogging. Satu demi satu entri aku selongkar.. Those moron memang copycat betul. Berjenaka la kamu dengan kelompok kelompok mu..Amazingly enough,i don't give a shit. Aku baca dengan muka biasa tanpa sebarang reaksi melainkan aksi menggaru betis yang gatal di gigit nyamuk. Betul aku tak tipu...hahaha

Sungguh banyak drama dan katakata dusta yang dikeluarkan atas tujuan menggaburi pandangan. FYI, i don't laikkkk drama. for me drama is a DISEASE, so get well soon bitches. Mungkin mereka suka berdrama agaknya? Ataupun gemar menonton drama barangkali? Apa yang pasti...stop releasing your inner stupid. You can't be me..you can't hurt me by doing that.. so, for your own sake, please don't even try! In my lovely world, you don't even exist. Jangan buang masa okeyh, pegi mengaji lagi bagus.

when things happen to be like dis, i always telling my very own self....there is a point in my life, when i realize who actually matters, who never did, who always will & who won't anymore. So, don't worry about peepz from your past, there is owez a reason why they didn't make it to your future. Yah! aku harus semat itu dalam kepala sampai bila bila.

truth..talking about the truth, tiba tiba teringat nama blog mek salma. Hehehe... tadi aku ada singgah sekejap, ingatkan ada entri panjang lebar,tup tup cuma ada perkataan FOCUS ajer..kamon la mek,taip le byk byk sikit, selain dari diana n hana...aku reader ko jgk tau. Been only a silent reader lately..huhuhu.

betul jugak kata mek salma kat banner blog dia tu...."If you tell the truth you don't have to remember anything". Tak payah pening kepala nak reka cerita dan ingat balik apa yang direka. Then back i realize,menipu itu jugak perlu kadang-kadang. Menipu demi kebaikan....huishh, apa la aku merepek memalam ni.

Jadinya, in the end..apa kesudahannya? Apa cerita? Whats better? A lie that draws a smile or the truth that draws a tear? Lu pikir sendiri la....gua penat nak pikir.

Akhir kata..aku ada pesanan kepada yang berkenaan :
To all you bitches with my name in your mouth, do what you do best & SWALLOW it. Keep talking...im sure someday you'll say something intelligent. To put it simply... i hope you choke!!!
~~~~~ \o/ laugh out loud \o/ ~~~~~

wah...sungguh sarcasm penggunaan ayat diatas...nak buat mcm mana,itu la azam baru tahun ini 'never let anyone underestimate you before you do!' Kat atas banner pun aku ada tulis kan? "sarcasm its a way of life".

5 comments:

arjuna said...

serius from the bottom of my broken heart, aku suka pendekatan terbaru ekau ni.

SARCASM

jangan biar kita dibuli sebelum kita membuli..rawks!

_neo_ said...

sape yang kopiket tu?? kasik la url poyo laaa~ =)

-salma- said...

hua hah haha..tue azam thn br beb..focus xkire pe yg kite buat..jejln ka..main2 ka..SHOPPING ka????ha??camne?tang shopping nie sure besau bijik mate ko..AKU pong..hahaha

A j u E said...

mmg kopiket itu poyo neo...usah pedulikan mereka...wabak wabak

mek : i love soping

A j u E said...

arjuna - kamu yg mengajar aku arti sarcasm..kahkahkah