kau bodoh atau bangang?sila pilih..

wah,keren sungguh tagline diataskan...sarcasm betul! Ayat itu aku tujukan khas buat lelaki BINGGAI yang sanggup buang anak dia kat tong sampah kat stesen lrt 3 hari lepas. Kot iya pon kau marah kat bini kau yang curang (agaknya) tu...tak payah la buang anak tu kat tong sampah. Hantar je la budak tu kat rumah jiran ke, rumah mak kau ke, hospital ke, balai polis ke, balai bomba ke...tesco ampang ke..cakap kat officer yang bertugas "saya tak nak anak ni,anak ni bukan darah daging saya.Bini saya menyun*al dengan lelaki lain pastu dia claim anak ni anak saya. Nanti bila besar jadi lebih keji dari saya yang buang dia kat tong sampah!"

haaa...kan sonang! takde akal kaa..hangsuang betul!

Huish..sedap aku je buat sinopsis sendiri. Tapi apa punca kejadian macam ni berlaku?mana silapnya? Nasib baik bayi ni guard LRT tu jumpa,kalo tak...kesejukan kelaparan la situ.

By da way, aku nak puji sangat guard yang prihatin itu..dalam sebok-sebok dia intai mak bapak budak ni begaduh ala-ala paparazi...dalam masa yang sama dia dapat selamatkan budak ni. Ikut apa yang aku baca, nak recap sikit untuk knowledge korang yang tak tahu menahu pasal menda ni.....guard tu dengar ada orang bergaduh dalam kereta wira warna hitam. Pastu dia nampak lelaki yang hangsuang tu keluar dari kereta...amik sesuatu kat belakang (obviously,the baby la) and campak kat tong sampah. Perempuan yang dalam kereta tu cuba lari keluar nak amik balik baby tu..tapi kena tarik masuk dalam kereta.dua kali percubaan nak amik baby(kasih sayang ibu kuat lagi kot) tapi gagal.sebab laki dia tarik and seret dia masuk kereta.

Aku ada sedikit konpius kat sinih.....mungkin mak budak tu ada buat salah kot, curang barangkali...atau pon dia buat confession yang anak tu bukan anak lelaki tadi, tapi mengapa baby tu yang dibuang? Kan TERANG LAGI BERSULUH itu salah maknya. Kenapa tak buang mak budak sekali??? Kalo betul ko sakit hati anak tu bukan anak ko, kenapa pompuan tu ko seret balik dalam kete.kenapa?"kenapa?kenapa?????

part ni paling best..

“Saya melihat seorang lelaki dalam keadaan marah keluar dari kereta dan pergi ke tempat duduk penumpang sebelum terdengar wanita itu menjerit.“Saya hanya memerhatikan perbuatan mereka kerana enggan masuk campur,” katanya yang bertugas sebagai pengawal keselamatan di Kampung Warisan.Dia mendapati lelaki terbabit menghempas pintu kereta beberapa kali diikuti jeritan wanita itu yang semakin kuat.“Saya perhatikan kaki wanita itu berada di luar menyebabkan dia cedera akibat tindakan lelaki terbabit menghempas pintu kereta beberapa kali,” katanya.

uuuuu....Ya Tuhan..sakit wooo. Cash & carry!




KORANG TENGOK la...budak ni sikit punya comel boleh buang kat tong sampah. Kalau buang teddy bear ke, bantal busuk ke, mak budak ke...takpela jugak.Cit,busuk punya orang!!! Mesti budak tu konpius tetibe je ada dalam tong sampah. hehehe

Hebat betul sikap pemandu proton wira hitam ini...TRULY ASIA!!


stupid does apply to human!!

*****wondering******
satu malam, lepas pulang dari makan makan kat mapley..otw nak balik rumah,dalam kereta proton wira hitam,bini dia buat confession.

Bini : Abang, i nak confess sumting..
Laki : Gapo dio?
Bini : that baby on the back..bukan anak abang..
Laki : Owhhh....

Si suami meneruskan pemanduannya, benti kat stesen lrt terdekat,benti keter..buka pintu belakang,angkat baby,campak dalam tong sampah tanpa perasaan keperibabian.
Si isteri cuba nak amik balik anak luar nikah dia..dihalang oleh suami. Kemudian balik rumah dengan keadaan yang sangat cool!

Palui!!

11 comments:

arjuna said...

he's paying his wife lover seed for free...

rizz said...

wahh gile toll jntan ni kan.. xperikemanusiaan! dak tuh da besa lak tuh

-salma- said...

betol rizz!mmg gile la jantan camtuh...klo mrh kan bini why not die cmpak bini die tue...@#$%%&U&*! badah!bangng!ngak ade otaksss...

A j u E said...

arjuna : tu la...bayar free free

rizz : kalau dia x gila..xde la dia campak baby tu kat tong sampah..agaknya tong tu mesti tong besarkan?

Salma : kalo aku mesti buang mak dia sekali

ellowevee.ea said...

budush nye jantan...zionis tol!

hakdush!

A j u E said...

mmg darah zionis barangkali

Anonymous said...

Es ist wenn so gut! viagra ohne rezept levitra kaufen [url=http//t7-isis.org]viagra rezeptfrei[/url]

Anonymous said...

Es la idea buena. Le mantengo. [url=http://csalamanca.com/category/viagra/ ]viagra generico colombia [/url] SГ­ usted el talento:) http://csalamanca.com/tag/comprar-viagra/ viagra es

Anonymous said...

torrent порно
кино фото эротика
маарду секс
eros ramazotti скачать
секс геленджик
короткометражное видео порно
порно боди
мускулистые женщины секс
волосатая жирная пизда
мальчик сосёт хуй

Anonymous said...

I consider, that you commit an error. I suggest it to discuss. Write to me in PM, we will communicate.

Anonymous said...

[url=http://ebiteua.com/forum55-prostitutki-khersona-i-oblasti.html]Prostitutki KHersona[/url]