Warm up

Terlalu malas untuk menulis apatah lagi untuk berfikir,mengarang,mencari,menjenguk maupun membalas komen. Wat happen lately?wat goes around me?i just cant figure it out yet. Bila dah lama tak menulis...nak start balik tu berat sangat macam kena pikul beban 800kg.lets make this one as a warm up..


2008
Banyak cerita,kisah, peristiwa & sejarah.there was love & there was hate , AND there were good bye & hello. Yang penting I lived, good & bad, and there is no regret at oll. Attention Needed : Saya sangat berharap supaya tidak menghadapi those bad situation again.


2009
This year my resolution is to make everyday better than the last. Hajat dan azam lazim bagi setiap orang. Wat a boring one.To be honest...all i wish for this beautiful '09 is :-
* Jadi rajin or at least pura pura rajin
* Make sure people who are in my life know how much they mean to me & aprreaciated.
*Sangat berharap love will spread through out my network.
*Enemy LESS.hahaha
*Try not going to lie to myself again! (its been quite long as i've been denied by my own feeling) iya aku benci pada sikap Kehipokritan diri sendiri!

2 comments:

arjuna said...

lama aku tunggu..igtkan sibuk.MALAS rupanya!!!

A j u E said...

bukan malas la.mencari kekuatan.hahaha