Soraya Yusof Talismail


Siapakah gerangan si empunya nama? Aku pun tak taw. Yang aku tau, orang cakap Soraya is a traditional portraitist photographer at its best. Betulkah? Ya....memang betul.Melihat potrait-potrait hitam putih yang dipamerkan (walaupun hanya satu dua sahaja yg sempat ku tgk) ternyata she's da best. Tak sempat nak tengok semua.....by da time aku sampai semua fellow dah bekumpul kat library galeri.

Tak sampai 15min lepas tu...semua bersurai. Phew....penat je datang semata mata nak sain attendance.




3 bolognese for us plis

After getting tired by playing nice to everyone...we went straight to the food court. Kalau da ke food court takde keje lain la kalo bukan makan. To simple things up...we decided to eat bolognese spagethi sajork..& guess wat.kami bertiga pesan benda yang sama.hahaha




Acik yang camera shy...

da bis mkn eh ain?hehee

x aci kalo pic aku xdakan?nnt korg mrh plk..hehehe

teringat perbincangan topik kita pasal 'PERASAN' dan "Mengesek **ol* bunyi ikan" hahaha..so funny!

4 comments:

rizz said...

bole amik gmba ke dlm tu..ritu ade org kna sound amik gmbar kat ctu hehee

A j u E said...

eheheh..senyap2 sudah.lgpun kita pegi ramai2.mcm rombongan kanak2.kamera n bag pun lepas..huhuhu

julietANNA said...

kt mne ni?

err,tgk gmbr bolognese tu trgugat iman.
tgh lpr ni.hahah.

A j u E said...

kt klcici cik anna.hehehe..
meat ball itu sangat sedap..