kamu tanya aku bagaimana?

Kalau kamu mahu tahu keadaan aku bagaimana saat ini, mari baca setiap bait perkataan yang aku coretkan.Kalau tak mau baca sudah.sila close window.tak pun press ctrl+w untuk lebih mudah.

Makin lama,aku makin bosan dan benci tengok layout blog aku ni.makin serabut kepala hotak.Nak tukar malas.malas nak mengahadap coding html yang satu ketika dulu pernah buat aku pening kepala sehinggakan aku 'terbeli' buku HTML for dummies yang disarankan oleh lecturer.Buat pengetahuan kamu,aku sangat liat untuk membeli buku tebal yang kononnya boleh digunakan sebagai rujukan itu. Macam macam jenis buku disarankan.Macromedia,adobe photoshop,Bussiness entrepreneur...dll. Arh..aku malas nak layan.

Sepanjang aku belajar..cuma dua buku je yang aku beli. Itu pun sebab memang betul betul digunakan.kalu bukan disebabkan tutorial semua menggunakan buku itu..tiada maknanya aku nak beli. Aku memang kedekut.Hahahaha. Aku lebih rela bertanya terus saja kepada uncle Google.

Arhh...i've broke one of my new year promises. Promise apa? kan aku sudah berjanji untuk tidak menjadi malas ataupun mengurangkan penggunaan perkataan 'malas' tahun ni? Tapi apa sudah jadi? sudah berapa banyak aku gunakan perkataan itu dalam entri ni?

Minggu ini sesi bagi semester januari 2009 sudah bermula. Didahului oleh kelas photograhy yang dikendalikan oleh En.amad. huh,dia tak nak student panggil die ENCIK amad..MR.amad katanya. Suka aku la nak panggil yang mana satu.Betui tak? Lagi pon Encik lagi sedap disebut.Chit. Jadual untuk semester ini sangat cool. Isnin cuma satu kelas, selasa free, rabu pon satu kelas,khamis 2 kelas,jumatt free...adui.sungguh seronok.Banyak waktu yang terluang tanpa sebarang pengisian. Ada cadangan?

Perlukah aku mencari perkerjaan?untuk menambah wang saku?ataupun isikan saja masa yang ada dengan aktiviti melepak?huh..belum punya waktu untuk berfikir dengan waras. Sekarang,otak aku cuma mahu mendengar musik munajt cinta sahaja.sudah beratus kali rasanya lagu tu aku putar.Putar? macam putar gasing tu ke? gasing diputar atau berputar?ontah lew..

Huish,dah petang rupanya.tak sedar langsung.Ain housemate ku dah balik. Hehehe..dia balik bersama nasi lemak+ aym msk merah untuk ku.wah...perutku sudah x tahan. Aku mau makan. Sampai ketemu lagi..HAHA

6 comments:

De'AdorableHeart said...

fuh! mmg cool ur timetable...faza...serious nih sabtu ko xde kelas????

A j u E said...

coolkan?haha
ada..tapi on off.minggu ni ada mingu dpn xda
;)

rizz said...

wahh leh arr aja codding html cmni:p. hehe

A j u E said...

ish..xda la.mana ada.xreti pun huhuu

_neo_ said...

aku naik jeles dgn time table ko sehh..

dan aku naik jeles jua dgn header ko kat atas tuhh walaweyy ko buat seniri ke??leh aja aku tak? hahaha

weyy ape kate ko carik keje..dapat tambah duit poket...bile dah ade gaji baru seddap nak soping2 hahaah

A j u E said...

neo :
aku taw jadual aku sem ni cool...so jgn jeles lebey2 kalo ko tepaksa kena bgun awal setiap minggu

header tu aku baru buat malam tadi.huhu...ko nak blaja?boleh...bayar skit.heheheh

aku mmg nak keje..infact,aku tgk jengok2 pintu yg tbuka tuk kerja..
duit yg ada x mampu menampung nafsu kuda aku nk bersoping..hehehe