I may be fated to marry her?

wat the fishhh..

meluat****

tak kira la ko betul2 berkhalwat atau tidak***

yang penting kau memang bukan pecinta wanita setia..kamu pendusta cinta***
at least..dimata aku laa~~~


aku tak pernah tengok orang segumbira ini bila keluar dari mahkamah atas kes khalwat.
Perlu ke sedondon?tak perlukann...?



Norman : saya x pernah sentuh memey (iyer ke...tipu ni..)
ada aku kisah??



“Jangan salah sangka dengan pemergian kami ke keluar negara. Kami ke Guangzhou, China, minggu lalu untuk meninjau peluang perniagaan. “Sudah lama saya bercadang hendak berniaga barangan fabrik dari sana.

pergila akak abby sayang oii...pergila mana-mana pun.kamu ada hak untuk bercinta.
anak ikan pun anak ikan la...yang penting lagi hensem dari hangsuang bersongkok diatas!

Kuang kuang kuang


p/s : jangan saman saya...saya memang obses dengan menda2 cenggini.buat saya sakit hati jek...keh keh keh


13 comments:

TashadeNatasha said...

aku rasa cam nak kick norman's balls rite now!

A j u E said...
This comment has been removed by the author.
A j u E said...

u kick the balls, i'll kick the ass!

mmg bangang giler

De'AdorableHeart said...

bodo la laki tuh.....tarak guna otak nak hidup tu yg jd mereng...ditakdirkan tuk brsama org mereng jugak kot...

A j u E said...

mereka mmg mereng..pathetic!

dalf i.t.u aku said...

wtf..
kuar mahkamah mcm bru pas akad nikah.....
meluat...

A j u E said...

tu la pasalnya...meluat biji mata!

_neo_ said...

benci nya memey tu..norman tu dah memang player laa

A j u E said...

ko igt aku suka ke?aku lg meluat tgk berok dua ekor ni

rizz said...

kick je norman hehe..balak abby bru hsem sehh

A j u E said...

sangat hensem..ngancam dan gantang!

dotblogspotdotkom said...

huik...seme org marah2 nih...pakcik nak marah juga la...huhuhuh..

tp setiap yg -VE tu....ada +VE nye....

cuma di sebabkan yg -VE tu besar sgt.....hingga kita x nampak yg +VE nye...tp apa2 pun....perkara dah berlaku....

dan ini bukan lah kali pertama manusia bercerai....cuma bezanye.... mereka itu artis.... cerita mereka digembar gemburkan..... maklum le....kalu x buat macm tu..... tak laku le majalah mereka.....

kita sebagai muslim...doakan lah mereka agar dibukakan pintu hati mereka untuk membuat perkara2 yg baik2 aje...

A j u E said...

betul betul.....doakan yang terbaik